Vi er en av Norges største hundeklubber med over 500 medlemmer!

Hvordan blir jeg medlem?

Hvis du allerede er medlem i en klubb, kan du logge deg inn på «Min side» på NKK og legge vår klubb inn i tillegg til den klubben du allerede har. Alternativ to er å lage en brukerid på «Min side» og så melde deg inn, eller du kan gå inn via denne linken og melde deg inn:

Fordelene ved å være medlem er mange:

• 50 % rabatt på påmelding på utstilling
    (Er du ikke medlem av en klubb, må du betale dobbel avgift Solfrid Larsen
    av oppgitt pris)
  • NKKs medlemsblad Hundesport
  • Aktiviteter og kurs lokalt og regionalt
  • Billigere kursavgift som medlem
  • Eget klubbhus hvor du kan møte likesinnede
  • Flott treningsområde ved klubbhuset
  • Eget treningsterreng for fuglehunder
  • Masse hyggelige mennesker og godt miljø
  • Medlemsaktiviteter, treninger etc.
  • Dyktige instruktører som holder kurs nesten hele året

Hvem er klubben for?

Tromsø Hundeklubb er åpen for eiere av både rasehunder og blandingshunder. Aktiviteten i klubben er stor og variert, med treninger, konkurranser, sosialt samvær, utstillinger, kurs/foredrag og mye mer.

Medlemskontigent

Medlemskontigent for enkeltmedlem for 2016 er kr 480,-, inkludert grunnavgift til NKK på kr 190,-. Husk at hvis du har betalt grunnavgift til en annen klubb (for eksempel raseklubb) skal du ikke betale dette en gang til. For husstandsmedlem er avgiften kr 100.- .

Hvis du ikke får til å melde deg inn direkte via NKK, kan du sende en e-post til Aase Jakobsen og oppgi følgende:

• Navn
  • Fødselsdato (på medlem)
  • Hvilken gruppe du vil være medlem av. (Bruks-, Fugle- og Kjørehundgruppa),

… da vil du om kort tid få tilsendt en giro fra NKK i etterkant.

Endring i medlemskap

Hvis du vil gjøre en endring, gå til www.nkk.no. Velg medlemsservice. Følg veiledningen. Der kan du endre medlemsskapet, slå sammen medlemsskap eller hvis du allerede er medlem i en raseklubb og har passord (se øverst på medlemsgiroen du har fått fra NKK), så kan du melde deg inn som nytt medlem i THK.