Treningsterreng

Treningsterreng Kroken

Tromsø kommune har gitt muntlig tilsagn om at ny dispensasjon fra den alminnelige båndtvangen vil bli gitt. Området kan med andre ord brukes som før av alle som løser treningskort.

Treningsfeltet i Kroken åpner 1. juli, og her kan du slippe hunden løs og la den løpe fritt innenfor alpinanleggets løypeområder.


Dispensasjon fra båndtvangaase 2 Det er ved forskrift av 12.06.01 gitt dispensasjon fra båndtvangs-bestemmelsene etter viltlovens § 55 for et nærmere angitt område i Krokelvdalen fra og med 1. juli.Dispensasjonen gjelder for dressur/trening med løs hund, og gjelder ikke for jakthundtrening på vilt.Fuglehundgruppa forvalter bruken av området. Området er avmerket på kart og merket ved skilting i terrenget.Vis ansvar
Brukere av området bes vise hensyn til organisert trening og annen ferdsel i området.Hver mandag kveld mellom kl. 19.00 og 22.00 har Fuglehundgruppa organisert trening.Pris
Medlemmer i Fuglehundgruppa: kr. 100,-
Andre: kr. 250,-Prisene gjelder for hele perioden.Salg av kort
Adgangskort fås kjøpt hos:Andresens Vaabenforretning
Tromsdalen Dyreklinikk
VeterinærsenteretKontroll 
Du mottar ett kort i to deler hvorav den ene delen skal plasseres synlig i bilen og den andre delen skal tas med i terrenget.

Kontroll må påregnes.

Kart finner du her.