Fuglehundgruppa inviterer til årsfest lørdag 16. januar

??????????????

Det hele foregår på klubbhuset – oppmøte kl 1930! På festen skal det deles ut gjeve trofeer for årets hunder, klubb-mesterskapet og sist men ikke minst for utmerkelsene “årets stegg” og “årets jägermeister”! Vi tar gjerne i mot forslag på kandidater til de to sistnevnte utmerkelsene. Forslag med begrunnelse sendes til festkomiteen v/Trond Eirik Larsen på e-post: treilars@online.no.

I år som tidligere består menyen av en buffet med retter som den enkelte festdeltaker tar med, og som fortrinnsvis består av selvfanget fisk eller vilt. Fuglehundgruppa sørger for tilbehøret – poteter, ris og grønnsaker. Pris pr. person er kr 150 som betales kontant ved inngangen. Inkludert i prisen er en enhet drikke, kaffe og kaker.

Bindende påmelding til festkomiteen v/Trond Eirik Larsen på e-post treilars@online.no innen mandag   11. januar. Klubbhuset har begrenset kapasitet. Dersom antall påmeldinger overstiger kapasiteten gjelder prinsippet “først til mølla”.

%d bloggere liker dette: