Trivelig lørdag hos Oskal i Takelvdalen

Aversjonsdressur

Sist lørdag var 29 hunder på rein-aversjon hos Oskal i Takelvdalen.  Noen hunder gikk rett på og ble raskt kurert mot å jage rein.  Andre hunder lurte litt før de kom i jagemodus og fikk en påminnelse om at “rein er ikke allrighte dyr”.  Artig å observere at når angrepslystne hunder ble sluppet stilte de voksne oksene seg opp for å forsvare flokken, og når mer forsiktige hunder var løs i innhegninga slappe de  yngre reinene til!

Frisk østavind gjorde det til en kald fornøyelse for instruktører og deltakere.  Oskal hadde imidlertid rikelig med glovarm bålkaffe i lavvuen, og i lunsjpausen serverte han rykende varm bidos til de 20 deltakerne som valgte å spise der.  Den varmet godt i kulda!

Det er fortsatt ledige plasser til aversjonsdressur lørdag den 14. februar!

 

1
%d bloggere liker dette: